top of page
11.jpg

Wij zijn Jong en Dynamisch

Onze drijfkracht

Wij zijn jong en dynamisch en staan iedere dag in voor onze partners. De energie hiervoor halen wij uit het bewerkstelligen van de behoeften van deze partners. Zo helpen wij hen met de complete afbouw – of een deel daarvan – van zowel grote als kleine projecten. Dit varieert van woningbouw tot utiliteit en van renovatie tot transformatie. Mede door decennialange ervaring en onze deskundige vakmensen halen wij het meeste uit uw project.

 

Wat ons uniek maakt

Totaalbouw Rotterdam is een innovatiegericht bedrijf die zowel afbouw als totaal installaties realiseert. Onze specialisme is te danken aan jaren lang ervaring in bouw en door continu naar de toekomst te kijken. Wij hebben als bedrijf kennis van het gehele bouwproces en zijn daarom graag van begin tot eind betrokken bij een project zodat onze toegevoegde waarde optimaal zal zijn. Op die manier kunnen wij met u meedenken en wordt het ultieme resultaat behaald. Daarnaast geven wij graag advies op materiaalkeuze waardoor risico’s zoveel mogelijk worden uitgesloten en wordt de duurzaamheid van het project gewaarborgd.

 

Werkveld

Wanneer wij zeggen dat wij doen aan totaal afbouw, dan menen wij dit. Als het eerste totaal afbouwbedrijf van Nederland ligt nog steeds onze passie op dit gebied. Wij realiseren dan ook graag de gehele afbouw van begin tot eind. Ons assortiment is hierop aangepast en bestaat onder andere uit: stucwerk, niet-dragende binnenwanden, plafonds, dekvloeren en tegelwerk.

Innovatief

Door te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden staan wij altijd een stapje voor op de rest

Transparant

Een transparante samenwerking levert minder complexiteit op en uiteindelijk een beter resultaat

Deskundig

Onze vakmensen hebben de juiste kennis in huis voor alle projecten

Capaciteit

Wanneer wij een groot project aannemen, dan kunnen wij het ook

Totaalbouw Rotterdam Staat voor Kwaliteit

Vertel ons vandaag nog over uw project.

bottom of page